Op dit moment bieden wij buitenschoolse opvang aan op twee verschillende locaties. Meer informatie over deze locaties kunt u hieronder terug vinden. Voor meer informatie over uw locatie kunt u op de naam van de locatie klikken.

BSO de Speeltoppers biedt een vertrouwd en fijne plek om buiten schooltijd te spelen, leren en ontdekken. Of het nu gaat om de  tijd voordat de schoolbel gaat (vanaf 6:45 bij Locatie BSO het Buitenhuis) of de periode na schooltijd (BSO) het vaste team staat dagelijks voor u klaar op onze locatie bij voetbalvereniging VVSB in Noordwijkerhout.

Kinderen uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen in Noordwijkerhout zijn dagelijks na schooltijd welkom op de naschoolse opvang op BSO SpeelToppers bij voetbalvereniging VVSB. Ook in de vakanties en tijdens studie-dagen is BSO de SpeelToppers geopend voor plezier en vertier tot 19:00uur!

De locatie biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de kinderen om zich na schooltijd uit te kunnen leven, terug te kunnen trekken of te leren. De pedagogisch medewerk(st)ers bieden uw kind de mogelijkheid om zich naar eigen inzicht te vermaken.

Ruime sportmogelijkheden!

Door de locatie op het terrein van voetbalvereniging VVSB beschikt BSO de Speeltoppers over een gymzaal, voetbalvelden en kunnen kinderen die voetballen bij VVSB direct door naar hun training. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waarbij voetbal op de agenda staat. Hierbij zijn zowel kinderen van de BSO als kinderen van buitenaf welkom.

Naast voetbal krijgen de kinderen ook andere (sport) activiteiten aangeboden zoals kookworkshops, knutselactiviteiten en dansworkshops. Zo is er voor ieder kind een passend aanbod.

BSO de Speeltoppers (Bij voetbalvereniging VVSB)
Dr. Schaepmanlaan, 2211  AV  Noordwijkerhout
4 t/m 12 jaar

BSO Het Buitenhuis biedt opvang aan kinderen van groep 1 t/m 8. Deze BSO beschikt over 2 groepen. De groep de Speelgaarde met een maximum van 20 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar en groep Het Buitenhuis voor maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar

De pedagogische medewerkers van BSO Het Buitenhuis creëren situaties die er voor zorgen dat de kinderen zich prettig voelen, vertrouwen hebben in hun eigen kunnen, voor zichzelf op kunnen komen, respect ontwikkelen voor zichzelf en anderen, positief in de maatschappij staan en opgroeien tot zelfstandige en sociaalvaardige mensen.

BSO Het Buitenhuis is een plek waar kinderen zich, geborgen in veiligheid, te midden van de natuur en middels creativiteit zich als een uniek en gerespecteerd persoon kunnen ontwikkelen.

BSO Het Buitenhuis is gevestigd in het gebouw van de Scouting BOSgeest.

Wij bieden dagelijks verschillende activiteiten aan zoals spelletjes, knutselactiviteiten, kook workshops en dansworkshops.
Wij gaan regelmatig op stap naar de speeltuin, de speelakker maar we zijn ook te vinden bij de Olmenhorst en het springkussenfestival.

BSO het Buitenhuis (locatie Scouting BOSgeest)
Van der Weijdenlaan 2b
2211 JK Noordwijkerhout